BEVERS

Hallo allemaal!

Ben jij tussen de 4 en 7 jaar oud en vind je het leuk om op zaterdag lekker met je leeftijdgenootjes te kunnen spelen, knutselen, wandelen en spelletjes te doen?
Kom dan naar de BEVERS!

Op zaterdagochtend tussen half 11 en 12 zullen wij, Bregje, Pieter Maarten, Lèneke, Susanne en Angela, er voor zorgen dat jij, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, een leuke ochtend krijgt.
Als mama even boodschappen doet, mag jij naar ons toe komen.

Wat doen wij allemaal?

Wij knutselen: verven, tekenen, knippen en plakken, noem maar op. Voor Pasen, carnaval, Sinterklaas of Kerstmis, we maken er altijd iets moois voor!
Wij wandelen: lekker het bos in, naar het park, een speurtocht of zoeken naar een verborgen schat!
Wij spelen: in de blokhut, in de tuin achter de Blokhut, in het bos of naar de speeltuin in het park of aan het Julianaplein!
Wij gaan op weekend!: twee keer per jaar gaan wij op kamp. Een leuke activiteit overdag, een spannend nachtje logeren in de Blokhut en een leuk thema maakt het hele weekend helemaal af!

Van veel leuke dingen maken wij natuurlijk foto's zodat papa, mama, broertjes, zusjes, opa's en oma's, vriendjes en vriendinnetjes allemaal kunnen zien wat we allemaal gedaan hebben.
Misschien willen vriendjes of vriendinnetjes ook wel eens komen kijken??

Lijkt je dit wat?

Laat dan je papa of mama even naar een van ons bellen of kom gewoon eens langs, op zaterdag ochtend in de Blokhut!

Pieter Maarten is te bereiken op: 06-40396746 en als dat niet lukt mag je Susanne bellen op 06-55802117. De Blokhut is te vinden aan de Vroendalse weg in Gronsveld naast de peuterspeelzaal.

Tot snel!